web stats
diashow
Jukka Kivimäki

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Jukka Kivimäki

Jukka Kivimäki

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tietotori

Vaalikirjeeni aluevaaleissa 2022

 
Hei!
Olen JukkaKivimäki Espoon Matinkylästä ja ehdolla Länsi-Uudenmaanhyvinvointialueen aluevaltuustoon sosialidemokraattien listalla.
Työpaikkanion Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, jossa toimin kehittämispäällikkönähenkilöstöpalveluissa. Keskeisiin työtehtäviini kuuluu esimerkiksi palkkausjärjestelmienkehittäminen ja henkilöstön palvelussuhteen ehtojen soveltamiseen liittyvienlinjausten valmistelu. Tästä osaamisesta on hyötyä myös julkisissaluottamustehtävissä.
Aluevaaleissakeskeinen tavoitteeni on turvata kaikille Länsi-Uusimaan asukkaille laadukkaatja yhdenvertaiset hyvinvointipalvelut. Palvelujen tulee olla oikea-aikaisesti saatavillaja saavutettavissa kohtuullisella etäisyydellä asukkaan omalta asuinalueelta. Hyvinvointialueensisäiset kuntarajat eivät saa olla asiassa esteenä.
Pelastustoimenriskiluokan mukaisista toimintavalmiusajoista tulee pitää kiinni. Tällähetkellä ongelmia on erityisesti korkeimmassa riskiluokassa, eli tiiviistirakennetuilla asuinalueilla. Palveluverkon kattavuus tulee varmistaa kokohyvinvointialueella ja tarvittaessa rakentaa uusia paloasemia.
Hyvinvointialueenyleishallinnon tulee olla kevyt ja se tulee mitoittaa hyvinvointialueen lakisääteistentehtävien hoidon näkökulmasta.
Länsi-Uudenmaankuntien sosiaali- ja terveystoimen henkilöstö siirtyy vuoden 2023 alusta hyvinvointialueenpalvelukseen. Sama koskee Länsi-Uudenmaan pelastuslaitosta.  Henkilöstön siirtyminen tulee valmistellahyvin ja kaikki heidän palvelussuhteen ehtoihinsa liittyvät asiat huomioonottaen. Hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön työssäjaksamiseen tuleekiinnittää erityistä huomiota.

Uutiset Espoo.fi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä puoltaa yleisötilaisuuksien lohkomisvaatimuksesta sekä kahden metrin turvaväleistä luopumista

Epidemiatilanne pääkaupunkiseudulla on kehittynyt kohti parempaa suuntaa, vaikka tartuntamäärät ja positiivisten testien osuus ovat edelleen korkeita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Samalla rokotuskattavuus on noussut hyvää tahtia ja vakavien tautitapausten muoto on vähentynyt aiemmista epidemiahuipuista.

Lue lisää »

Valtuusto jakoi luottamuspaikat

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Henna Partanen (Vihr.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Henrik Vuornos (Kok.).

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Uusi puheenjohtaja Kaikkonen avasi suhtautumistaan Rydman-välikysymykseen

Antti Kaikkonen piti tänään ensimmäisen mediatilaisuutensa yhdessä muun puoluejohdon kanssa tultuaan sitä ennen valituksi keskustan puheenjohtajaksi...

Lue lisää »

SDP:stä varoitus kokoomukselle: “Olisi painajaismainen palkanalennus”

Kokoomuksen kerrotaan hyväksyneen puoluekokouksessaan linjakseen sen, että sunnuntailisät eivät olisi enää turvattu lakisääteisesti, vaan ne...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa. kansanedustaja Riitta Mäkinen. Muutokset puhuttaessa mahdollisia.

Lue lisää »

Sähkön hintakriisi kärjistyy – SDP on valmis toimimaan

SDP on valmis ottamaan käyttöön kaikki keinot, joilla sähkön hintaa kuluttajille pidetään kohtuullisena, kannusteita sähkön säästämiseen...

Lue lisää »